• en
  • nl

NICANO Nederland B.V.

NICANO Nederland houdt zich vooralsnog uitsluitend bezig met een tweetal ICT bedrijven op het gebied van on-premise oplossingen. Deze activiteiten zijn bekend op de markt onder de volgende twee merken.

BrancheView B.V. brancheview

BrancheView levert uitbreidingsmodules voor AccountView. Wij ontwikkelen deze modules zelf vanuit onze jarenlange ervaring en die van onze klanten. De uitbreidingsmodules maken het mogelijk dat AccountView om kan gaan met branchespecifieke wensen die worden gesteld aan bedrijfssoftware. Een recente en zeer relevante ontwikkeling is de mogelijkheid om AccountView via het internet te benaderen middels webservices technologie. Voor overige toepassingen kan het beste de website van BrancheView worden bekeken.

VISIPOS B.V. vsp

VISIPOS levert automatiseringsoplossingen voor de detailhandel. Onder het motto ‘Retail with Vision’, leveren wij samen met onze partners, een breed pakket van producten en diensten. VISIPOS is een innoverend bedrijf, dat op basis van een ruime kennis en ervaring, professionele automatiseringsoplossingen voor de detailhandel ontwikkelt. Hierbij staan eenvoud in gebruik (bediening) en invoering (implementatie) hoog in het vaandel. VISIPOS is ontworpen om zowel bij de kleinere detaillist, als bij ketens en franchise organisaties, gebruikt te kunnen worden.