• en
  • nl

YOB Services bv

YOB staat voor Your Online Business en richt zich in Nederland op accountants- en administratiekantoren en hun cliënten. Dit wordt bereikt met de volgende vier merken.

Kantoorportaal

Het Kantoorportaal is een toegangspoort voor alle diensten, toepassingen en informatie die relevant zijn voor zowel accountants- en administratiekantoren alsmede hun cliënten. Beide partijen krijgen met single sign-on direct toegang tot alle online diensten die OpenID ondersteunen. Met Kantoorportaal zien cliënten en kantoren in één oogopslag welke taken zijn afgerond en welke nog afgerond moeten worden. Kantoorportaal toont continu een overzicht van relevante nieuws- en Twitterberichten en alle belangrijke en favoriete websites zijn onder handbereik.

SBRgateway

SBRgateway is een verzendportaal voor de onderlinge uitwisseling van alle officiële berichten zoals belastingaangiften, jaarrekeningen, kredietrapportages en overige informatie voor instanties als Belastingdienst, Kamer van Koophandel, Centraal Bureau voor Statistiek, alsmede de bank(en) van de ondernemer in eXtensible Business Reporting Language (XBRL). Standard Business Reporting (SBR) zorgt ervoor dat ondernemers en intermediairs, door hergebruik van gegevens, op termijn minder werk hebben aan het aanleveren van financiële gegevens aan overheden en banken. SBRgateway zorgt voor de accordering, verzending en terugkoppeling van deze aangiften

Docuvaris

Met Docuvaris kunnen documenten op een gebruiksvriendelijke, toegankelijke en veilige wijze worden georganiseerd en gedeeld met relaties. Aldus worden kostenbesparingen op verschillende niveaus bereikt voor alle partijen. Denk naast het eenvoudig en vooral ook snel terugvinden van relevante documenten en delen met derde partijen en omzeil de stijgende posttarieven en de omslachtige manier van communiceren. Kortom, werken met Docuvaris is sneller, eenvoudiger en goedkoper.

Scanboeken

De ondernemer of een medewerker van zijn kantoor legt een factuur, kassabon, pinbon, belastingaanslag of ander document op de scanner. Eenmaal gescand, gaat het document de “digidoos” in. Automatisch wordt bepaald of het een inkoop- of verkoopfactuur is en de journaalpost wordt klaargezet voor de administratie van het kantoor. Bankafschriften worden ook digitaal binnengehaald en klaargezet voor verwerking door het kantoor. Het resultaat is een compleet bijgewerkte administratie.