• en
  • nl

Ventures United B.V.

Vanuit Ventures United worden specifieke activiteiten ontplooid op het terrein van digitale identiteit, financiële dienstverlening, sign, internet of things, XBRL en leisure. Hiervoor wordt gewerkt met de volgende zes merken.

Fidesquefidesque

We hebben online vaak te maken met het inloggen op beveiligde pagina’s. Het is geen nieuws dat het beheren van al die toegangscodes voor iedereen feitelijk onbeheersbaar is. De ene gebruiker hanteert één code voor toegang tot alle sites en de ander gebruikt afhankelijk van het betrouwbaarheidskarakter van de sites meerdere toegangscodes en wachtwoorden.

Fidesque maakt het mogelijk om centraal één keer uw gegevens te registreren en in te loggen op andere omgevingen terwijl zij uw toegangscode en wachtwoord nooit kunnen achterhalen. Dat is gemak en veiligheid optima forma en dat al helemaal wanneer u bovendien na één keer inloggen op de ene site binnen de browsersessie automatisch zonder opnieuw inloggen ook terecht kunt op de andere sites die de technologie van Fidesque ondersteunen.

Elkedagbij edb

Voor vele ondernemers is het bijhouden van een goede administratie nou eenmaal niet hun ding en dat is ook volledig te begrijpen. U heeft als ondernemer een ander vak geleerd en heeft geen zin in die administratieve rompslomp die bij het boekhouden komt kijken. De grap is echter dat ook bij de administratiekantoren een zelfde beweging zich begint af te tekenen. Ook de medewerkers daar willen graag op een andere wijze hun dienstverlening inrichten en zich niet meer bezighouden houden met die afmattende taken van boeken en archiveren.

Daarentegen hebben bestaande kantoren ook nog veel moeite om los te komen van hun traditionele manier van werken en dat is niet in het voordeel van de ondernemer. Elkedagbij is een partner die zonder historie een volledig nieuwe manier van online samenwerken heeft ontwikkeld waarmee u alle informatie op digitale wijze met elkaar kunt delen en vooral de saaie en eenvoudige processen voor een groot deel geautomatiseerd worden afgehandeld. Voor de verdere beoordeling en fijnafstemming van de administratie op uw specifieke situatie zal vervolgens een specialist de nodige controles uitvoeren voorafgaand het indienen van de verplichte fiscale aangiften.

U hoeft zich daar echter geen zorgen meer over te maken. Elkedagbij maakt het mogelijk dat uw gegevens altijd bij zijn. Uw taak is het tijdig aanleveren van informatie en het betalen van uw leveranciers vanuit Elkedagbij en het opstellen van facturen binnen Elkedagbij. Elkedagbij zorgt zelfs voor het herinneren van uw klanten om u tijdig te betalen dus ook daar hoeft u zich geen zorgen meer over te maken.

BeyondTheBordersLogo - beyond the borders

In de jungle van de Amazone in Zuid-Amerika dagen slapen in een hangmat onder bomen die vele malen ouder zijn dan jij. Je ervaart de kracht van de natuur en de stilte. Je proeft de puurheid van het leven als je ontdekt dat jij tot meer in staat bent dan je ooit had gedacht. Voor deze reis is lef nodig, je zult jezelf hoe dan ook tegenkomen. En dat is een ontmoeting die je nooit meer vergeet!

Diep in jou zit jouw oorspronkelijkheid verborgen. Degene die je als kind al kende, vol verwondering, dichtbij de natuur en altijd zoekend naar avontuur. Deze oorspronkelijkheid terugvinden, dat is wat Beyond the borders jou brengt! Een persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een personal coach met voorbereidingen voorafgaand aan de reis, evaluaties gedurende en na terugkeer van de enerverende tocht die nodig is om jezelf te verbeteren en zowel zakelijk als persoonlijk beter te kunnen presteren en door te groeiren naar een volgend niveau of … juist gelukkig en blij zijn met het niveau dat je reeds behaald hebt omdat dit het meest passend voor je is.

PestWatcher pw

Integraal plaagdiermanagement is dé innovatie van 2015 voor gebouwbeheer, hygiëne en volksgezondheid. Met onze baanbrekende aanpak gaat u over op preventie in plaats van bestrijding en gif.

PestWatcher biedt 24/7 monitoring met intelligente sensoren en biedt daarmee een zuivere indicatie van de omvang van plaagdieractiviteiten. Het online dashboard toont alle informatie om escalatie te voorkomen. Met het digitale logboek voldoet u volledig aan het IPM-protocol.

Vlaggenrijkvgr-onderelkaar

De naam van dit bedrijf doet al vermoeden dat het product over vlaggen gaat maar al met al blijft de verwachting achter bij de werkelijkheid. Daar waar andere aanbieders namelijk inderdaad nog spreken over de levering van vlaggen spreekt vlaggenrijk bij voorkeur over het leveren van diensten. Een vlag is namelijk het eerste uithangbord voor een bedrijf om haar klanten welkom te heten en hen de weg te wijzen naar het bedrijfspand.

Daarom moeten de vlag en de mast er altijd pico-bello uit zien. Met vlaggenrijk wordt dan ook gestimuleerd om geen vlaggen meer te kopen maar juist om te genieten van een optimale dienstverlening waarbij de vlaggen periodiek op een arbo verantwoorde wijze worden vervangen en de masten worden gereinigd en waar nodig gerepareerd voor een all-inclusive maandtarief. Altijd zekerheid met betrekking tot uitgaven en een heldere blik op de kosten.

De Werkontwikkelaardewerkontwikkelaar

De werkontwikkelaar focust zich op werkontwikkeling voor én door werkzoekenden met de volgende uitgangspunten:
– ontwikkeling en omzetgroei voor bedrijven
- werkzoekenden investeren tijd en talent
- groei-impuls voor economie en daling van werkeloosheid

We doen dit op basis van vier vormen van dienstverlening:
– inbreiden van reeds bestaande activiteiten van bestaande bedrijven
– doorpakken en nieuwe concepten bij bedrijven uit de kast te halen en toepassen
– combineren van bestaande activiteiten en bedrijven tot nieuwe diensten
– nieuwe in de regio niet bestaande activiteiten ontwikkelen en exploiteren

VoetbalZaken VoetbalzakenVoetbalzaken

VoetbalZaken is een activiteit welke uit een faillissement is overgenomen en per 1 april 2015 behoort tot de totale bedrijvengroep van Ventures United BV. Het betreft hier een activiteit gericht op het via een webportaal verkopen van VIP business seats of volledige arrangementen voor eredivisie wedstrijden. Een activiteit welke exclusief en uitsluitend door VoetbalZaken kan worden aangeboden. Aanvullend worden andere gerelateerde diensten aangeboden en wordt er 2x per jaar een magazine uitgebracht.

XBRLreportsXBRLreports

De meest laagdrempelige toepassing voor XBRL communicatie met de overheid en banken. Maakt het mogelijk om XBRL aangiften en documenten te lezen en aan te maken met behulp van Microsoft Excel.